Former KT Squad

Former KT Squad

General · Public · 10 members
llall Author

Dizinin ilk iki bölümüne bir bakayım derken 4.bölümünü de bitirmiş buldum kendimi. :) Bazı mantıksız bulduğum durumlar olsa da her bölüm merak duygusu artarak devam ediyor,bölüm sonu bir sonraki bölümde devamında neler olacak diye beklerken buluyorsunuz kendinizi. Özellikle 3.bölüm tefeci ve Moon-jae ekip olduktan sonra dizi daha da ilginç bir hal aldı.Mouse kim diye bazı tahminlerim var ama bakalım doğru çıkacak mı? ;)

llall Author

Netflix olunca dizinin tüm bölümleri yayınlanmış. Dizi 10 bölüm. Bunun da bilgisini vereyim. Aslında bu yüzden başlık açmayacaktım ama yine de izleyip bitirenler final yorumlarını yapmak isterler belki dedim. ;)

Mousetrap izleyenler beğenmiş gibi çingum, 2.sezon gelecekmiş gibi yorum da gözüme değmişti.

Çingular ben bitirdim 😅 bir bölüm bir bölüm derken beynim yana yana diziyi anlayana kadar finallemişim😅😅 güzeldi ben çok beğendim bunun sonucu tek solukta izledim 😅

llall Author
Jl_eauDaisy:

Mousetrap izleyenler beğenmiş gibi çingum, 2.sezon gelecekmiş gibi yorum da gözüme değmişti.

Evet çingum 2.sezon isteği ile ilgili yorumları ben de gördüm ama umarım hikaye yarım kalmıyordur. Acayip akıcı bir dizi.

llall Author
Cigdemmm:

Çingular ben bitirdim 😅 bir bölüm bir bölüm derken beynim yana yana diziyi anlayana kadar finallemişim😅😅 güzeldi ben çok beğendim bunun sonucu tek solukta izledim 😅

Değil mi çingum? İnanılmaz akıcı. Ben şimdi 5.bölümü bitirdim.Ağzım açık kaldı. Adamcağız bu işin içinden nasıl çıkacak acaba? Çok merak ediyorum. 😊6.bölüme geçmemek için durdurdum kendimi.

llall:
Cigdemmm:

Değil mi çingum? İnanılmaz akıcı. Ben şimdi 5.bölümü bitirdim.Ağzım açık kaldı. Adamcağız bu işin içinden nasıl çıkacak acaba? Çok merak ediyorum. 😊6.bölüme geçmemek için durdurdum kendimi.

Bayağı akıcı cidden çingumm iyi durdurmuşsun kendini çingum 😅 ben durduramadım o kim yaaa,eeee bu kim o zaman,hıııııı öyle olmuş 😅 derken final time bugün izlersin büyük ihtimal 😎

Cigdemmm:
llall:
Cigdemmm:

Bayağı akıcı cidden çingumm iyi durdurmuşsun kendini çingum 😅 ben durduramadım o kim yaaa,eeee bu kim o zaman,hıııııı öyle olmuş 😅 derken final time bugün izlersin büyük ihtimal 😎

Çingu bitirdim şimdi. (Tüm bölümler hakkında spoiler içerir!!!!)Ama hikaye yarım kalmış. Şimdi belki de gelmeyecek bir 2.sezonu bekleyeceğiz. Bunu sevmiyorum işte. Noja'nın kapıdaki adamı öldürmemesi,Mouse'un da hala hayatta (acaba hayal miydi?) oluşu da acayip zorlama olmuş. Sırf Moon-jae sonda da kapana sıkışsın diye. (Dizinin adının hakkını vermişler.) Moon-jae'ye sebep oldukları sebebiyle kızsam da diğer çocuğun yaptıkları da hafife alınacak şeyler değildi. Biri dolaylı yoldan birinin ölümüne sebep olmuş,diğeri katile dönüşmüş..Mouse bile isteye tonla kötü şey yaptı,insanları öldürttü. Hadi kötüleri geçtim. Ufacık çocuğu kaçırmak,aklı yitmiş bir yaşlıyı öldürmeye çalışmak nedir? Hala mı hayatta? Yuh yani. Gerçek Moon-jae ölse huzura asıl o zaman kavuşacaktı. Diğeri son tekne sahnesine kadar onu öldürmeyi düşünmüyordu zaten.

Bu arada öldürücü bir ton dayak sahnesi olmasına rağmen kimsenin bir kırık çıkık dahi olmadan hareket etmesine,Noja'nın alt komşusu kadının: ''O kadar dayak yiyince insan ölmez mi?'' tepkisini verdim. 😅Özellikle Moon-jae ve Noja'nın yediği dayağın haddi hesabı yoktu. Ayrıca Noja ve polisin sahneleri dizinin en sevdiğim sahneleri oldu. Özellikle ormandaki replikleri. 😅Dizi kasvetliydi ama kara mizahı iyi yaptılar. 3 başrol oyuncusu da iyi iş çıkardı. Hele Noja'yı oynayan usta oyuncu Sul Kyung-gu'nun o yaştaki aksiyon performansı epey iyiydi. Ryu Jun-yeol iki karakteri de mükemmel oynadı. O karakoldaki sahne neydi öyle? Gelen polisler bile sen kimsin dedi. 😅Ama ben en çok polisin amirini sevdim.Güzel karakterdi. En çok şaşırdığım yer ise polisin de Moon-jae çıkması oldu.

About This Group

From Koreanturk to MDL. Keeping the squad together.
Privacy: Public
Join flow: New members can join immediately.
Category: General
Members: 10
Created: May 11, 2026
Last activity: 8 hours ago

Moderators

Baku Starlight
@8868573
Admin
Busbus18
@Busbus18
Admin
Finding Neverland