Die Tomorrow (2017) poster
7.7
Your Rating: 0/10
Ratings: 7.7/10 from 80 users
# of Watchers: 242
Reviews: 1 user
Ranked #79316
Popularity #16949
Watchers 80

An anthology of short stories about the last day of people's lives inspired by newspaper headlines from 2012-2016. (Source: IMDb) Edit Translation

  • English
  • ภาษาไทย
  • magyar / magyar nyelv
  • dansk
  • Country: Thailand
  • Type: Movie
  • Release Date: Nov 23, 2017
  • Duration: 1 hr. 15 min.
  • Score: 7.7 (scored by 80 users)
  • Ranked: #79316
  • Popularity: #16949
  • Content Rating: 13+ - Teens 13 or older

Cast & Credits

Photos

Die Tomorrow (2017) photo
Die Tomorrow (2017) photo
Die Tomorrow (2017) photo
Die Tomorrow (2017) photo
Die Tomorrow (2017) photo
Die Tomorrow (2017) photo

Reviews

Completed
dunski
1 people found this review helpful
Dec 5, 2021
Completed 0
Overall 9.0
Story 9.5
Acting/Cast 8.5
Music 8.0
Rewatch Value 9.0

sulit untuk ditonton

film ini bercerita soal makna kematian dari berbagai sudut pandang. dari mulai kematian itu sesuatu yang baik atau buruk, sebuah musibah atau bahkan berkah bagi orang lain. sampai saat ini memang topik obrolan soal kematian itu masih dihindari oleh banyak orang. gue sendiri pun berusaha buat engga terlalu banyak mikirin soal kematian karena itu emang bikin depresi parah (walaupun dalam agama gue disebutkan bahwa sebaik-baiknya pengingat adalah kematian). kebetulan banget kemaren gue baru nulis sedikit curhatan soal ketakutan gue soal kematian https://ladunski.tumblr.com/post/669630291086884864/pusing-1.

film-film nawapol itu minimalis, tapi juga kompleks dan sangat impactful. menurut gue dia salah satu storyteller yang hebat karena mampu menyalurkan apa emosi yang ingin dia sampaikan melalui visual dan dialog-dialog singkat. lengkap dengan ciri khas unggulan dia—yang gue suka banget—yaitu long take shot dan color tone sendu. cantik parah.

Read More

Was this review helpful to you?

Recommendations

Double Me
36
Happy Old Year

Recent Discussions

Be the first to create a discussion for Die Tomorrow

Details

  • Movie: Die Tomorrow
  • Country: Thailand
  • Release Date: Nov 23, 2017
  • Duration: 1 hr. 15 min.
  • Content Rating: 13+ - Teens 13 or older

Statistics

  • Score: 7.7 (scored by 80 users)
  • Ranked: #79316
  • Popularity: #16949
  • Watchers: 242

Top Contributors

24 edits
13 edits
2 edits

Popular Lists

Related lists from users
TAILÂNDIA ~ Filmes
216 titles 2 loves
very good movies hehe <3
97 titles 5 loves 2

Recently Watched By