Details

  • Last Online: Apr 23, 2024
  • Location: Turkiye
  • Contribution Points: 0 LV0
  • Roles:
  • Join Date: May 18, 2020

50ShadesOfBl

Turkiye

50ShadesOfBl

Turkiye
Vice Versa thai drama review
Completed
Vice Versa
0 people found this review helpful
by 50ShadesOfBl
Jul 15, 2023
12 of 12 episodes seen
Completed
Overall 10
Story 10.0
Acting/Cast 9.5
Music 9.5
Rewatch Value 10.0

Kim ne derse desin bir başyapıt

Beni bu diziye başlatan şey konusuydu. Ve tabi ki başroldeki jimmy’i bad buddy ve Enchante den yada Sea’yi de 15:55 Never too late den tanımamdı. Fakat konusu güzel olmasa sırf onlar için diziye başlar mıydım, pek sanmıyorum.

Konusu; ölen kişilere bi hak daha veriliyor ve bir başka evrende başka birinin vücudunda yaşamaya devam ediyorlar. Geri kendi evrenlerine dönmelerinin tek yoluda anahtar diye adlandırdıkları kişiyi bulmaları. Ve bu pek de kolay değil. Ve Talay da Puen de bu kişilerden biri olu verirler bi anda. Gerisini anlatmayacağım, fragmanı gidip izleyin :)

Dizi gmm yapımı diğer diziler gibi değil, zaten gmm yapımı diziler izliyorsanız bu diziyi de izlediğinizde anlayacaksınızdır bunu.

Dizinin çekimleri çok iyi, renkleri çok iyi, her bölümün kendine ait bir renk teması olması ve bölümlerin renklere göre isimlendirilmesi beni benden alıyor doğrusu. Nerdeyse her bölüm farklı bir ortam göreceksiniz, karakterlerin renkli giyinimleri de cabası tabi:)

Bazıları bu dizinin sıkıcı olduğunu söyler ama şunu demek istiyorum ki, bu dizinin sadece ilk bölümünü yarım yamalak izlemiş biri bunu diyebilir. Çünkü ilerde gerçekten olaylar olacak ama bizlerin çoğu bl dizilerde hep gördüğümüz o saçma sapan olaylar değil aga. Bunlar kaliteli cjjffdjjr

Diğer evrenin bizim evrenden farklı olan yanları seviyorum (kağıtlar şeffaf, sevgiliye gül yerine başka bir çiçek türü veriliyor, doğumgünleride pasta yerine pamuk şeker üflenior gibi misal), dizinin bir çok gmm yapımı bl dizilerine olan göndermelerini seviyorum. Misal “fish upon the sky” “2gether” “sotus” “enchante” “bad buddy” “theory of love” ve dahası… bu dizi bir servet değerinde benim kanaatimce.

Sözleri ve diyalogları güzel. Gözleriyle anlaşmaları güzel (Talay i oyanayan Sea Tawinan göz sanatında bir usta. Son bölümlerde hele çok iyi anlayacaksınız bunu)

YADA EN SEVDİĞİM NE BİLİYOR MUSUNUZ!!! saf sevgileri, çünkü başka bir evrende başka bir kişinin vücutlarındalar ama yinede birbirlerini seviyorlar. Sadece kişiliklerine aşıklar birbirlerinin. Bunu hatırladıkça çok duygulanıyorum açıkçası.

Lütfen bu diziye bi şans verin 🙏 inanın pişman olmayacaksınız. Söz veriyorum buna. Pişman olursanız yazın bana hatta. Konuşurum sizle ama yinede bir şans verin bu diziye lütfen



Was this review helpful to you?