Details

  • Last Online: 5 days ago
  • Gender: Male
  • Location:
  • Contribution Points: 0 LV0
  • Roles:
  • Join Date: July 8, 2021
Hello Stranger: The Movie philippines drama review
Completed
Hello Stranger: The Movie
0 people found this review helpful
by jiritwist
Oct 31, 2023
Completed
Overall 9.5
Story 10.0
Acting/Cast 10.0
Music 9.0
Rewatch Value 9.0
The film follows the original series and is a fresh February novelty (thanks to karcikarl for the link). Xavier broke up with Mic and went back to his girlfriend. A whole bunch of friends go to a holiday resort for a literary retreat.

How the next relationship between Xavier (for me the irresistible Tony Labrusca) and Mica will turn out, you will find out in this film, which is not a typical BL. Acting at a high level, especially the main two characters. Predictable plot, it must be reckoned that it is an ASIAN movie. Those who know understand what I mean, Those who don't will spew venom and filth here.

The catchy theme song, which is sung by the actors Tony and JC themselves in slow motion towards the end (I added both clips to the Videos folder), I had to deduct a point because the guitar was out of tune in the last third (it's about the third Asian movie, do Asians have no musical ear at all?).
Some great shots of the Philippine seascape. Overall, a very nice lamp


Film navazuje na původní seriál a je to čerstvá únorová novinka (díky karcikarlovi za link). Xavier se rozešel s Micem a vrátil se ke své přítelkyni. Celá parta přátel odjíždí do prázdninového rezortu na literární soustředění.

Jak dopadne další vztah Xaviera (pro mě neodolatelný Tony Labrusca) a Mica se dozvíte z tohoto filmu, který není typickým BL. Herectví na vysoké úrovni, především hlavních dvou postav. Předvídatelný děj, je nutno počítat, že je to ASIJSKÝ film. Ti, kteří ví, chápou, co jsem tím chtěl říci, Ti, kteří ne, zde budou plivat jed a špínu.

Chytlavá ústřední píseň, kterou ke konci zpomalenou zpívají i samotní herci Tony a JC (oba klipy jsem přidal do složky Videa), bod jsem byl nucen ubrat za to, že v poslední třetině byla ta kytara rozladěná (je to už asi třetí asijský film, to nemají Asiaté vůbec žádný hudební sluch?).
Pár skvělých záběrů filipínské přímořské krajiny. Celkově moc fajn žážitek.
Was this review helpful to you?