Details

  • Last Online: 5 days ago
  • Gender: Female
  • Location:
  • Contribution Points: 1 LV1
  • Roles:
  • Join Date: May 19, 2024
Lovely Runner korean drama review
Completed
Lovely Runner
1 people found this review helpful
by sindyy7
9 days ago
16 of 16 episodes seen
Completed
Overall 10
Story 10.0
Acting/Cast 10.0
Music 10.0
Rewatch Value 10.0

hayatımda izlediğim en iyi ''AŞK dizisi'' olabilir.

harika... harika... harika...

Daha bir ay önce final vermesine rağmen üçüncü kez izledim. Bize böyle aşklar lazım gerçek hayatta denk gelemeyip anca dizilerden izleyebileceğimiz türden aşklar.

Senaryo bilindik bir senaryo ama güzel işlenmiş, bana göre havada kalan bir şey yoktu. 3 kez geçmişe gidip gelme durumu oldu ancak hiçbir şekilde bu serüvende bir kopukluk olmadı(bana göre)

karakterlerin her biri şahane. Im sol kendi canının derdinden ziyade hep sunjae'yi düşündü. Taktir edilesi bir davranış. Çoğu zaman gururundan ödün verdi ama asla gayesinin peşini bırakmadı. Sunjae desen ayrı bir dünya. Bir insan bu kadar güzel sevebilir mi? Çocuğun bir bakışı var ilk görüşte nikah kıydırır, bir gülümsemesi var sana aşığım diye bağırtırır.. O gülüş işlevini çok güzel bir şekilde yerine getiriyor. iki oyuncunun kimyası muhteşem.

Diğer karakterler de çok iyiydi. Sadece CEO'yu rolüne uygun bulamadım. Ceo rolündeki oyuncuyu her dizisinde kötü karakter olarak görmeye alışık olduğumdan bu dizide de bir şeyler yapmasını bekledim, hem de finale kadar.

Söylemek istediğim bir diğer detay dizinin ost'ları. İçime işlemiş resmen nerede duysam hemen lovely runner canlanıyor gözümde. bir huzur doluyor içim. çok güzeller gerçekten..

ben diziye bayıldım benim için tüm zamanların en iyi dizisidir. net...

izlemek isteyen herkes hiç düşünmeden izlesin. daha hiç izlemeyenler sizi çok kıskanıyorum bilin istedim. skslksslll
Was this review helpful to you?