Details

  • Last Online: 1 hour ago
  • Gender: Female
  • Location:
  • Contribution Points: 0 LV0
  • Roles:
  • Join Date: April 30, 2023
3 Will Be Free thai drama review
Completed
3 Will Be Free
0 people found this review helpful
by solomka
Jan 19, 2024
10 of 10 episodes seen
Completed
Overall 10
Story 10.0
Acting/Cast 9.0
Music 9.0
Rewatch Value 9.0

дуже недооцінений лакорн, вартий уваги

короткий зміст сюжету від мене:

я спочатку розповім про героїв:
спочатку, розповідь ведеться від першого головного героя — нео. нео — стриптезер, який починає роман з заміжньою жінкою — ванікою. у ваніки є багатий чоловік, який здогадувався про зраду своєї дружини.
наступний головний герой — шін. шін - пасинок ваніки, тобто рідний син її чоловіка. одного разу, друзі шіна запросили його до клубу. дізнавшись що у нього ще нікого не було, вони вирішили замовити шіну повію. мів — менеджерка бару і ще одна головна героїня лакорну. саме їй за гарну суму запропонували провести ніч з шіном. проте як виявилось, нічого не відбулось.
далі ми знайомимось із наступними персонажами: тур і фон, вони є кілерами, які працюють на чоловіка ваніки. у фона є дівчина мей. мей - трансґендерна дівчина, яка переживає за фона, і завжди просить його кинути цю небезпечну роботу.
всі ці персонажі були пов'язані однією ситуацією: чоловік ваніки наказав фону і туру вбити нео, за те що спить з його жінкою. коли вони прийшли в ту квартиру, де був нео з ванікою, так сталось, що фон випадково вбив ваніку, а нео втік. нео прибіг до клубу, так вийшло, що він зустрівся із шіном. вони вже були знайомі, і як ми потім дізнаємось шін був закоханим у нео. раптом їх знаходить мів, і коли по нео прийшли фон і тур, так вийшло що мів застрелила фона. і ці троє - шін, мів і нео втікають разом. за ними женуться тур і мей, щоб помститися за свого друга і коханого, а також за наказом батька шіна, бо на його думку, мів і нео - викрали шіна. як далі розгорнеться доля цих трьох, і які стосунки у них виникнуть, ви дізнаєтесь коли переглянете цей лакорн.

мої враження:

мені дуже сподобався лакорн, хоч я не фанатка лакорнів і т.д. про поліаморні стосунки. кожен персонаж має свою історію і про них цікаво дивитися

особливість атмосфери:

гарна колористика, і він має свій вайб.

чи рекомендую?

так, цей лакорн однозначно вартий уваги і на мою думку, він недооцінений. хоча, якщо ви не можете сприймати поліаморні пари, то можливо самі стосунки вам не сподобаються, але не те що це є основним у цьому лакорні, тут більше трилеру і екшену, ніж романтики.
Was this review helpful to you?